•      IBIZA THE HAPPY YOGI RETREAT 21 TEM 28 SEPT 2019 !
    • Kom gedurende dit geheel verzorgde Yoga Retreat helemaal tot jezelf op het magische eiland Ibiza met haar bijzondere energie en mooie stranden met kristalhelder water. Met verblijf op een stijlvolle en prachtige locatie, kun je je helemaal overgeven aan een week die geheel in het teken van jou staat. Geniet dagelijks van verschillende yogalessen in de prachtige tuin van deze villa en laat je verwennen met heerlijke gezonde (vegetarische) maaltijden en tussendoortjes. Naast de yoga is er nog voldoende vrije tijd over om van het eiland te genieten, een boek te lezen aan het zwembad of om naar één van de vele mooie stranden te gaan.Het wordt een fantastisch retreat waarin je heerlijk verwend wordt en waarna je weer helemaal ontspannen en vol nieuwe energie naar huis gaat.

     

 

 

Yoga tijdens het Ibiza Yoga & Relax Retreat

Tijdens dit retreat worden verschillende yogalessen gegeven door mezelf. In mijn lessen zullen yin (zachtheid) en yang (kracht) elkaar afwisselen, passend bij het moment van de dag.Het creëren van lichaamsbewustzijn staat hierbij centraal. 's Ochtends een aktieve yogales ( ashtanga geinspireerd ) en 's avonds een rustige, ontspannende yin les.

Dit retreat is voor iedereen geschikt. Het is niet nodig eerder yoga te hebben beoefend. Ervaring met yoga is niet vereist, Ieder houding wordt afgestemd op jouw kunnen, jouw lichaam en jouw grenzen. Ook als je nog geen ervaring met yoga hebt ben je dus van harte welkom. Heb je een keer geen zin om deel te nemen aan de yoga? Geen probleem, je bent vrij om te doen waar jij zin in hebt.

 

Wil je graag meer info en prijzen ?

vanessa@thehappyyogi.be

                                                                
Voorschot Ibiza