HOT & SWEATY !

Hot Yoga is een reinigende, krachtige en uitgebreide vorm van Yoga.

De warme omgeving (ongeveer 40 graden) stimuleert de huid om te zweten. Hierdoor komen toxines op een doeltreffende wijze vrij uit het lichaam.

De hitte ondersteunt de soepelheid van gewrichten en versoepelt eventuele stijve spieren. Hot Yoga is tevens aangewezen voor het handhaven van de cardiovasculaire gezondheid.

Doordat je de houdingen in een specifiek verwarmde ruimte uitvoert krijgt je hartspier een volledige workout, waardoor je bloedcirculatie verbeterd wordt. Dit zorgt ervoor dat blessures sneller kunnen genezen. Doordat de spieren en organen afwisselend samentrekken en uitrekken worden afvalstoffen uit het lichaam verwijderd. De spieren worden sterker, gebalanceerd en flexibeler. De botten worden sterker en de gewrichten worden geopend en versoepeld. De hitte scherpt je focus aan en zorgt voor ontspanning, zodat het veiliger en makkelijker is om dieper in de houdingen te komen.

Iets voor jou?

Je hoeft niet fit, lenig of sterk te zijn. Want je komt naar de lessen om juist daaraan te werken! Iedereen is welkom. Het is een cadeautje voor jezelf om elke keer weer met een open mind naar de studio te komen, zodat datgene wat voor jou mogelijk is op dat moment zich kan ontvouwen.